14 Ağustos 2013 Çarşamba


                                    KEMALPAŞALI TAVUKGÖĞSÜ



MALZEMELER:
1 küçük paket kemalpaşa (20-25 tane)
3,5 su bar. şeker
5 su bar. su

Tavukgöğsü için:
1lt süt
1 su bar. tozşeker
1 su b. un
2 yemek kaş tereyağ
1pk. vanilya

Yapılışı: Kemalpaşa tatlısını üzerindeki tarife göre yapıp soğutuyoruz. benim paketteki ölçüler yukarıdaki gibiydi. Tavukgöğsü için ise tüm malzemeleri karıştırıp kısık ateşte pişiriyoruz. Kaynamaya başlayınca altını kapatıp soğutuyoruz. Soğuyunca mikserle çırpıp kemalpaşa tatlılarının üzerine döküyoruz.
Afiyet Olsun :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder