18 Mayıs 2014 Pazar

Neskafeli Pasta


Malzemeler: 1,5 pk kakaolu petibör bisküvi
Islatmak için süt
Krema malzemesi: 3 su bar. Süt
3 yemek kaş tozşeker
4 tepeleme yem. kaş. Un
2 yem. kaş neskafe
1 pk krem şanti
Çikolata sosu: 1 pk. Hazır krema
2 pk. Bitter çikolata (80+80)

Krema malzemelerini krem şanti hariç karıştırıp pişirin. Soğuyunca toz krem şantiyi ilave edip mikserle çırpın. Bisküvileri süte batırarak yapacağınız borcama dizin.



 Kremayı sürün üç katı bu şekilde tamamlayın. Çikolata sosu için kremayı ocakta kaynama derecesine getirin. İçine parçaladığınız bitter çikolatayı ilave edip karıştırın

 ve pastanın en üstüne dökün. Dolapta dinlendirin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder