29 Haziran 2014 Pazar

Öğretmenler DIY' ı

Serap’ın kızına doğum gününde lavanta keseleri yapmıştık. Bedia hocamızın çok hoşuna gitti ve öğrencilerine karne hediyesi olarak lavanta kesesi vermeye karar verdi. Son hafta okulda öğrenci yoktu zaten beraber yapar mıyız dedi, biz de yaparız dedik. Hemen malzeme almaya gittiler.




Elbirliğiyle çabucak bitirdik.


 Birimiz tülü kesti, birimiz lavanta koydu, biri bağladı biri silikonladı, biri yazı çıkardı zımbaladı derken bir de bakmışız 40 tane lavanta kesemiz olmuş Tabi bunlar kız sınıfı için yani erkekler böyle bir hediye pek bir şey ifade etmezdi sanırım J



Aynı gün erkek öğretmenler “1. Geleneksel sıkma günü” tertip etmişler okulda. Karaman’da mayalı hamurdan yapılan bizim bazlama dediğimiz şeye “sıkma” deniliyor. Arasına küflü peynir falan konulup dürüm şekli veriliyor. Tabi ben o tür peynirlere ağzımı sürmediğimden kuru kuru yedim.



Biz keselerle uğraşırken erkek hocalarımız yemekle meşguldü bir ara gidip onların resimlerini çekmeyi ihmal etmedim. Öndeki gülümseyen bizim okul müdürümüz. Sağ olsun her zaman güler yüzlüdür ve bütün öğretmenlere çok değer verir. İnşallah bundan sonraki okullarımda da onun gibi müdürlerle karşılaşırım.




Öğleden sonra ise Zehra arkadaşımızın fizik alanında tamamladığı yüksek lisans tezini kutladık. Uğur böceği pastamızı da yedik J


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder